Schadelijke “voorzorg” van jeugdzorg door overhaaste SBS conclusie.

(geschreven door liefdevolle moeder die blij is met meldpunt shakenbaby.nl)

De beste, liefdevolle ouder van de wereld voor je kind zijn en vervolgens onterecht van kindermishandeling beschuldigd worden is een nachtmerrie die iedere ouder helaas kan overkomen.

Zo ook ons, nadat onze 4 maanden oude baby met griep en wegrakingen in het ziekenhuis komt te liggen waarna blijkt uit scans dat er hersen- en netvliesbloedingen zijn geconstateerd in het ziekenhuis zijn de alarmbellen gaan rinkelen en is er door een kinderneuroloog binnen enkele dagen een AMK melding gedaan waarbij een vermoeden is uitgesproken van kindermishandeling, dit terwijl alle onderzoeken nog niet waren afgerond! Dit vermoeden is zo klakloos overgenomen door het amk dat het in de papieren als een feit is neergezet! En dan begint de strijd tegen het onrecht, het onrecht dat je word aangedaan en de stempel die je opeens op je hoofd gezet krijgt! Je krijgt met jeugdzorg te maken die uit “voorzorg” je kind maar liefst 1,5 jaar lang uit huis plaatst, de politie die een strafrechtelijk onderzoek start en het ergste is nog dat er geen arts is die je verhaal geloofd totdat de tv uitzending van EenVandaag met dr. Koetsier op tv verscheen.

Deze uitzending gaf ons hoop dat er toch iemand was die in de onschuld van inmiddels wanhopige ouders geloofde en kon helpen middels de medische kennis waar ouders vaak niet wijs uit komen!

Na veel speurwerk op internet in de strijd tegen het onrecht hebben we veel informatie gevonden over SBS maar geen meldpunt waar we terecht konden om ‘samen’ de strijd aan te kunnen gaan, lotgenoten te kunnen treffen en verhalen te kunnen delen.

De website www.shakenbaby.nl is een site waar je dit wel kunt! je vind hier veel informatie over het SBS en de juridische kant, daarnaast kun je hier je verhaal delen en samen met lotgenoten in contact komen en het belangrijkste vind ik nog wel dat je hier ouders kunt ontmoeten die je wel geloven en kunnen helpen in een strijd om rechtvaardigheid!